Vil du ha mer fritid?

I en travel hverdag ønsker vi å frigjøre mer tid. Tidsklemma gjør at vi gjerne springer fra det ene til det andre, samtidig skal vi ivareta et hjem det er godt å være i. Vi ønsker mer tid til familie og venner, og ting som gir oss energi.

Kanskje du har ett rom du har stått fast i lenge? Eller kanskje du ønsker å få malt noen vegger før jul? Drømmer du om vaskehjelp? Eller få satt opp den spileveggen du har ønsket deg? La oss hjelpe deg!

I en salg og flytteprosess er det mange områder å ivareta. Du kan gjøre jobben selv. Eller vi i Vi-Bo kan hjelpe deg. Ett typisk oppdrag kan være både vask, lett oppussing, styling og flyttetjenester, og deretter flyttevask.

I Vi-Bo gir vi kompetente råd ved kjøp og salg av bolig, utarbeider designmaler ved nybygg, i tillegg til styling og tilrettelegging ved salg av bolig. Men vi kan mye mer.

Rene flotte overflater som gir ett perfekt førsteinntrykk

Det mange ikke vet er at du kan få vasketjenester, flyttetjenester, minilager, malertjenester og mindre snekker-jobber utført av oss. Vi har fornøydhets-garanti på de fleste tjenestene. Tilbud blir gitt etter vi har vært på befaring. Du kan da sette deg ned og være trygg på at vi ivaretar dine ønsker. Vår kompetanse skal gi deg en trygghet på at jobben er tilfredsstillende utført.

Så kan du bruke tiden din på det DU har aller mest lyst til.

Velger du en totalpakke hos oss, slipper du å forholde deg til flere firmaer samtidig. Du får en part å forholde deg til som koordinerer alle tjenestene. Enkelt, prisgunstig og effektivt.

Vi ber deg sende oss en mail om det er noe du lurer på. Du kan få ett uforpliktende tilbud utifra de behovene du har. Post@vi-bo.no

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Item added to cart.
0 items - kr0.00