Vi går inn i en sesong hvor uteplassen vår blir om mulig enda viktigere. Mange vil tilbringe mye tid hjemme i år. Dermed vil også flere bruke mer penger på denne plassen. Vi hjelper mange med møblering og prosjektering av uterom

lånt fra @modern.architect

Utematter gjør at uteområdet blir rammet inn og delt opp i soner. Du føler at du tar med følelsen du får inne ut. Nå finnes det ett stort utvalg. Jute og hamp er både fint og lunt.

Foto: Caneline

De fleste utemøbler kommer nå med vannavstøtende stoff. Slik at du slipper å ta puterut og inn.

Foto: Ballerud Hagemøbler

Vi tar stuen ut. Pergola, utestuer, paviljonger. Vi skaper utemiljø til all slags vær. Lysslynger, lykter, puter og pledd skaper den rette stemningen.

Man kan også velge å innglassere hele rommet. Så kan man åpne der man ønsker. Dette er noe som garantert øker verdien på din bolig.

Drivhus er i vinden som aldri før. Og nå kan du fint ta inn møbler og kombinere vekster og uterom. En liten utepeis, bar, spisebord. Du har uendelige valg.

Foto: Ingerliselille (instagram)

Bordpeiser selges unna. Leverandørene går tom fort, så om du ønsker en slikt må du være rask. Elementi.no har ett flott utvalg i ulike størrelser.

Foto: Elementi.no

Bordpeisene er ofte drevet av gass. Og de finnes i mange ulike utgaver. Et billigere alternativ er en Bålpanne.

Hengekøyer og hengestoler er blitt veldig populært. De kan du få med stativ om du mangler ett sted å henge de.

For å skape harmoni og trivsel er det en del faktorer som spiller inn. Vi hjelper deg gjerne om du står fast. Hvilke muligheter har din uteplass? Hva vil det koste? Hvilke alternativ finnes? Jeg kunne lagd ett langt innlegg om uteplassen. Beplantning, valg av platting, rekkverk, levegger, boblebad, basseng, rom for lek. Det viktigste er at du har ett sted du trives. Ofte kan man bruke flere år på å få uteplassen slik man ønsker. Da kan man ha en god plan slik at man underveis har et område hvor man kan nyte.

Vi ser frem mot en god sommer

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Item added to cart.
0 items - kr0.00