Trendfarger 2020

Vi gir dere litt inspirasjon inn i det nye året- Jotun har lansert mange nye farger for 2020- og vi har plukket ut noen av våre favoritter.

Som mange av dere vet gir vi fargeveiledning til private og utbyggere/eiendomsmeglere. Vårt fagfelt er å jobbe med ulike farger, former og tekstiler. Vi samarbeider med Jotun og det gjør at vi hele tiden er oppdatert på trender og det nyeste innen maling.

Local Green. En av de nyeste fargene til Jotun. Kombinasjonen med den varme grønne sofaen og det kalde grå er utrolig lekkert.

Når vi lager et forslag til fargesetting er det viktig at vi tilpasser fargene de som bor eller skal bo i boligen. Type bolig og målgruppe er viktig. Det er også viktig at rommene harmonerer sammen. Vi kan godt kombinerer flere farger i ett rom, så lenge det harmonerer. Farger som går ton i ton kan gi en spennende kombinasjon uten å virke spektakulært og skremmende.

Wisdom plommebrun

Fargen Wisdom har jeg personlig veldig tro på for 2020. Dette er en rolig dyp bruntone med lilla undertone. Den er lekker til alle typer rom. Grønne planter vil forsterke det lilla i denne fargen.

Etterkommeren til Minty breeze er her. Denne fargen heter Exhale. Kombinert med en varm brun farge for å lage kontrast. Det kan ofte være en suksess å tilføre varme og kalde farger sammen, dersom du vil ha en ekstra effekt eller en kontrast i interiøret.

Statement Blue

Blått gir en ro og en kjølig følelse. Ofte brukt i soverom. Og i 2020 vil Jotun gi dere fargen Statement Blue. En kald ren blå farge med en anelse grønt i. Lekker mot sort og beige og hvit og grå. Prøv også okergul som detaljer med denne veggfargen. Utrolig sprekt og lekkert.

Curious mind og Humble yellow

På dette bildet er det brukt to ulike farger som er ton i ton. Curious mind og Humble yellow. De brune detaljene og jordfargene forsterker det naturlige. En utrolig kul effekt for å lage ekstra dybde også. I tillegg har veggen i front blitt fremhevet. av dette valget

Om du ønsker å være trygg ved å velge de duse tonene, eller om du vil være vågal og frisk-det er helt opp til deg. Og føler du deg usikker på hva du skal velge, eller hva som passer dine rom eller din bolig-ja da er vi her for å hjelpe deg. Det vil kanskje lønne seg. For det koster jo litt å male om igjen og om igjen også. Og er det noe vi nordmenn er gode på -er det å kose oss hjemme og på hytta. Da er det ekstra kjekt om vi har gjort det så fint det bare går. Send oss en mail for prisforespørsel eller om du har andre spørsmål. Gå inn på Jotun.no for å finne ulike typer produkter og mer info om de nye fargene for 2020.

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email