BOLIGSTYLING

(1 setning som er generell, rettet mot «deg», selgende)

Boligstyling er et moderne verktøy som fremhever din bolig i et stort boligmarked for å tiltrekke potensielle kjøperes oppmerksomhet. Med flere interessenter kan du få både et raskere salg og en høyere pris. I dagens samfunn hvor kjøpsadferd og nettsurfing er i stadig endring er nivået på visuelle presentasjon stadig økende. Kort fortalt bilder er meget viktig i salg av din bolig.

Ministyling

Dere har det som trengs, men ønsker hjelp til siste finshen før fotografering. Vår Interiørkonsulent møter i ditt hjem og klargjør alle rom til foto og visning ved bruk av dine egne møbler og interiør. Vi gjør det som må gjøres, både bærer, rydder og styler med fokus på å lage gode komposisjoner og stemningsmiljø. Ministyling forutsetter en interiørkonsultasjonstime på forhånd. 

Delstyling

Du har i utgangspunktet de store møblene, og vi supplerer med interiør/dekor og evt småmøbler fra vårt store lager. Delstyling forutsetter en interiørkonsultasjonstime på forhånd.

Helstyling

Du har en tom bolig og vi styler alle rom og soner som er viktig for å få fremheve din bolig. Designet skal speile boligens materialer, målgruppe og prissegment.  Interiørdesign er i stadig endring, og vårt store lager vil til enhver tid oppdateres for å være i tråd med ulike preferanser. 

 

Vi tar oppdrag i private hjem, utleieboliger og hytter.

Item added to cart.
0 items - kr0.00