Hvordan skape det perfekte soverom?

I dag maler vi rom på 1-2-3. Du får ett helt nytt uttrykk med kun ett malingstrøk. Du kan også velge å ha soverommet ditt i en nøytral farge som du beholder lenger. Hvor du heller endrer uttrykket med tekstiler og veggpynt.

Ett soverom-ulike stiler

Dette er soverommet til Linn_viken på instagram

Over ser du samme soverom med ulik styling. Linn er veldig dyktig på styling. Veggene er nøytrale. Det er kun dekor og tekstiler som er endret. Fargen på veggene kan oppleves ulik både med endrede produkter og ved ulike tider på døgnet.

Natur

Bildet over viser en styling utført av oss. Vi har holdt fargeskalaen i naturpalett. Trefargen i gulv hentes igjen i den hjemmelagede gavelen og sengeteppet. Det er også valgt en treramme på veggen for å bygge på dette. Teppe under senga gir varme, og gjør at du får en god opplevelse når du står opp.

Skråtak

Vår styling

Her er veggene malt mørkere. Sengetøy i hvitt er alltid innbydende. Gulvet er matt treverk. Noe som gir ett varmt uttrykk. Man kunne malt taket i samme farge som veggene også. Da ville man fått ett helt nytt uttrykk.

Fargerike vegger

Vår styling

Her ser dere ett soverom med mer farge. Hvor stilen er mer voksen og romantisk. Det er valgt en mørk grå farge som kontrast til fargen på veggen. Her kan man lett endre uttrykk bare ved å bytte gavel og bruke sengetøy ton i ton. Husk at også lamper kan endre ett soverom.

Tak og vegg i samme farge

Villa_merete på instagram

Merete sitt soverom er så lekkert. Tak og vegger er malt i Deco Blue fra Jotun. Og hun har lagd den lekre gavelen sin selv. Jeg tipper Merete har ønsket en varm Hotell-look. Og det ser virkelig innbydende ut.

Oppsummering

Å endre soverommet trenger ikke være et stort prosjekt. Bytt sengeteppe, og farger på putene. Tenk ut hvilken stemning du ønsker rommet skal gi. Hvilken stil heller du imot? Blått er en populær farge på soverom. Farger som sand, kitt, beige ser vi mange ønsker seg.

Mange synes det er vanskelig å velge farger. Og vi hjelper gjerne til. Beige er ikke beige. Og det er ett hav av farger å velge mellom. Vi hjelper også til med innredning av rom. Vår kompetanse gjør at du kan sette deg tilbake. Og nyte ditt nye soverom. Ta kontakt på Post@vi-bo.no om du vil ha vår hjelp.

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Item added to cart.
0 items - kr0.00