Hvorfor velge skyvedører?

Vi har i samarbeid med Swedoor innhentet informasjon og bilder for å vise dere fordelen med å ha skyvedører i ditt hjem.

Det beste utgangspunktet er å tenke på dette ved nybygg. For da vil man kunne benytte seg av ulike løsninger, og det blir enkelt å planlegge inn.

De viktigste grunnene: Plassbesparelse og et luftigere inntrykk. Og i tillegg finnes det nå et bredt utvalg av dører også i skyvedører. Så du kan lage din egen personlige vri om du ønsker.

I nybygg er det spesielt inn til bad det er mest populært å velge skyvedør. Du kan da enten ha skyvedør integrert i vegg. Om ikke finnes det utenpåliggende skinner som du ser over. Denne varianten gir i tillegg et røft og kult uttrykk. Det finnes mange ulike typer skinner.

Skyvedør med tavlevegg

Du kan også velge å ha speil på skyvedøren inn mot små rom for å gi følelsen av større rom. Eller du kan velge å ha tavlevegg på skyvedøren inn til barnerom eller ut mot kjøkken feks. Som du ser over.

Her ser du en dør med glassfelt. Utstyrt med en enklere og mer minimalistisk skinne.

Mellom stue og gang ønsker mange å ha glassdører. Dette kan du også velge om du ønsker det. Det gir ett luftig og lett uttrykk. Da kan du velge åpne dører med glass i hele døren eller små felt som du ser over her. Viktig å tenke på at skyvedører frigjør plassen mer. Du kan også velge en av variantene under her:

Dette er bare ett lite utvalg. Og det finnes utrolig mange ulike typer dører og beslag og håndtak. Dersom du vil se mer inspirasjon og ha mer informasjon kan du finne det inne hos Swedoor HER!

Også vil vi minne deg på at vi hjelper gjerne til i renoveringsfasen eller i nybyggfasen om du ønsker det. Så kan vi sammen finne løsninger som er best for dere.

Hilsen Team Vi-bo

Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Item added to cart.
0 items - kr0.00