Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med? Skriv til oss og vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

Våre ansatte

Vibeke Skagemo

Daglig leder

Vibeke startet VI-BO i 2013 og er daglig leder og eier. Hun er aktiv i de fleste del-prosesser, og jobber særskilt med rådgivning mot nybygg, rehabilitering og lønnsom oppussing før salg.

Beathe Karlsen

Boligstylist/Interiørdesigner

Beathe tar oppdrag både som interiørkonsulent, stylist og interiørdesigner. Hun har god innsikt i hva som gjelder i trendbildet, og ser fort nye og fine løsninger som fungerer godt i praksis.

Mette Åldstedt

Interiørarkitekt/Boligstylist

Mette er utdannet interiørarkitekt på Queensland university of technology i Australia. Hun kan tilby tjenester innen boligstyling, og E-design tjenester. 

Gunn Berit Johansen

SOSIALE MEDIER ANSVARLIG

Gunn Berits jobb er å inspirere og engasjere med innhold på VI-BOs sosiale medier. Hun har særskilt ansvar for innkjøp, oppdatering av varelager og trender i interiørmarkedet.

Kristin Iversen

Interiørdesigner

Kristin har ansvar for E-design i VI-BO. Hun lager plantegninger og 3D-illustrasjoner og hjelper til med oppussing og nybygg. Kristin kan komme med forslag til farger, materialer og møbler/interiør, samt innkjøpslister.

Siri Hovland Kaldal

Interiørkonsulent/Webansvarlig

Siri utfører både interiørkonsultasjoner og boligstyling.  Hun er også webansvarlig og står for produsering av innhold som tekst, foto og video.

Kom i kontakt med oss

+47 918 42 606

 

Åpen fra  08:00 – 16:00 på hverdager

Adresse Spongdalsvegen 534, 7070, Bosberg

Email post@vi-bo.no