Interiørdesign

Vi hjelper deg med farge/materialvalg, møblering, belysning med mer. Vi kan ta dette via telefon og digitalt om du ønsker det. Denne tjenesten kan vi dermed tilby alle, uavhengig av hvor du bor. Du mottar en personlig PDF fil til din epost med all info du trenger for oppgraderingen du ønsker.

Vi hjelper deg med ett eller flere rom. Og vi gjør dette i tett dialog med deg, slik at du får det slik du ønsker. Utifra tegninger og bilder kan vi skape en helhet i ett rom eller hele boligen din om du ønsker det. Vi gir deg profesjonelle og gode råd som er tilpasset din stil.
Du får ulike valg du kan velge mellom, og vi henter inn priser og gir deg en full oversikt. Alle valgene vi har plukket ut vil passe fint inn i ditt hjem. Våre interiørdesignere og interiørarkitekter jobber med dette daglig. Så vi er oppdatert på det nyeste og beste i markedet.
Denne kunden ønsket hjelp til valg av kjøkken, benkeplate pluss vegg og gulv. Full pakke. Vi setter sammen en hel pakke, eller kun deler om du ønsker det. Det beste resultatet er når vi får full råderett og kan hjelpe til med både materialvalg, farger og belysning.
Når det gjelder møbelpakker tilpasser vi det etter din lommebok. En miks av dyrt og billig er ofte en kombinasjon mange velger. Vi har bred kunnskap om hvilke produkter som finnes og kan derfor gi deg en møbelliste som gir deg det lille ekstra.
Belysning er viktig. Og våre interiørarkitekter er gode på dette. Vi anbefaler deg å få profesjonell hjelp til dette, da dette gir stor endring i rommet.
I en slik plan får du følgende: produkt-collage, fargepalett,
material-collage, leverandørliste, belysningsplan,
3D tegninger med mer.
Prisen på denne tjenesten varierer. Og det beste er å sende oss en forespørsel på post@vi-bo.no Vi finner sammen ut en løsning som passer for deg/dere. Ingen oppdrag er for små, og ingen er for store.

Hilsen Team Vi-bo
Del på dine sosiale medier:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Item added to cart.
0 items - kr0.00