Boligselger Vegard Borten

Veldig godt å ha noen som vet hva som skal til. Boligmarkedet er litt tregere nå, men Vi-bo sørget for at leiligheten skilte seg ut fra mengden og ble solgt uten problemer. Anbefales om du vil ha det beste potensialet ut av ditt hjem.

Boligselger A Savita Dalsbø

Suverent dyktige og profesjonelle, i tillegg til å skape en hyggelig atmosfære, anbefales:-)

Boligselger Bin Liu

Vi-bo helped us with styling of our apartment for sale. Now, the apartment has been sold efficiently. It was a great job. A lot of good advice. Great job with picking the right furniture and style to make the apartment even more attractive. I strongly recommend Vi-bo to everyone who are looking for help when selling their property. Mvh, Bin

Boligselger Øystein Baadsvik

Solgte nettopp enebolig på Vikåsen. Vi-bo stylet den for foto og visning noe som var en behagelig prosess med profesjonelle folk. De fikk frem det beste i boligen og medvirket til at vi fikk en meget god pris.

Boligselger Bente Schrøder

Dyktige og pålitelige, veldig fornøyd med resultatet. Fulgte alle Vi-bo’s råd og fikk betydelig over takst da jeg solgte rekkehuset mitt.

Boligselger Johanna Westin

Vi har nå brukt Vi-Bo i forbindelse med to boligsalg, vi er svært fornøyde med jobben og servicen de utfører. Helt klart aktuelt å bruke dette firma senere, tusen takk. Stor lettelse i hverdagen når man har begrenset med tid og kompetanse selv innen faget styling. Terningkast 6 til Silje som vår konsulent!

Boligselger Ole Kristian Gjertsen

Jeg benyttet meg nylig av Vi-bos tjenester ved salg av min leilighet i Trondheim sentrum, ettersom jeg ønsket å få tips og råd for å friske-opp leiligheten før bildetakning og visning. Vi-bo gjorde en glimrende jobb og bidro til at leiligheten så langt mer attraktiv ut. Resultatet ble at salgsprisen endte 500 000kr over prisantydning.

Estetikk og inteteriør er ikke min sterkeste side, og det var derfor veldig deilig å få klare og direkte råd for hvordan jeg kunne maksimere potensialet for min leilighet. I løpet av en times konsultasjon utarbeidet Vi-bo en meget konkret liste over grep som burde gjøres, tilpasset mine behov og endringsønsker. Alt fra hvilke type blomster jeg burde ha hvor, til enkle oppussings-grep. Vi-bo stilte også med håndtverker som hjalp meg med å utføre endringene vi hadde blitt enige om.

Ved å bruke Vi-bo fikk jeg en ærlig og direkte vurdering, og konkrete råd for hvordan jeg skulle best vise fram min leilighet i forbindelse med salget. Rådene bar tydelig preg av at Vi-bo har lang erfaring, god smak og et oppriktig ønske om at jeg skulle komme best mulig ut av salget. Jeg vil også berømme Vi-bo for deres profesjonalitet, de har vært veldig enkle å samarbeide med som kunde. Å benytte meg av Vi-bo var det best valget jeg gjorde i forbindelse med salget, og jeg har ingen problemer med å anbefale de til andre i samme situasjon.

Megler Ingebjørg Sveine

Jeg har enda ikke fått gleden av å se Vi-bo i aksjon, men jeg har flere ganger fått se resultatene av arbeidet deres. Som eiendomsmegler setter jeg stor pris på jobben de gjør da det uten tvil får boligene til å skinne. Med riktig styling klarer de potensielle interessentene å assosiere boligen med et trivelig hjem. Som megler vet jeg at potensielle kjøpere ikke blir forelsket i gulv, tak og fire vegger, men drømmen om et trivelig hjem. Dette har jeg blant annet et ferskt eksempel på. 30.juni 2015 solgte jeg en 2-roms leilighet som hadde prisantydning på 2 190 000,- for kr. 2 410 000,-. Et par uker før ble en identisk leilighet solgt for kr. 2 300 000,-. Den som gikk for kr. 2 300 000,- hadde en noe bedre beliggenhet, men var blitt stylet av selgerne, som jeg i utgangspunktet mente at hadde gjort en god jobb. Leiligheten som gikk kr. 210 000,- over prisantydning hadde Vi-bo stylet. De har på et eller annet vis klart å toppe en i utgangspunktet pent stylet leilighet ved å style den mot riktig målgruppe samtidig som de har fått den til å skille seg ut. Så hva er det som er spesielt med Vi-bo sin styling fremfor andre styling byråer? Jeg vil her trekke frem at Vi-bo styler på en frisk måte. De styler det ikke slik som man forventer at det skal se ut i en stylet bolig, men tøffere. På en slik måte at man må stoppe opp et sekund eller to for å se nærmere på det som er i leiligheten. Videre setter jeg pris på Vibeke Skagemo som driver Vi-bo sin gode kundeoppfølging og at hun er rett frem.

Jeg anbefaler Vi-bo på det varmeste.

 

Megler Lars Kristian Hagen

Undertegnede har flere ganger brukt Vi-bo.no sine tjenester knyttet til rådgivning og boligstyling ifb med salg gjennom mine oppdragsgivere. Kjøp og salg av eiendom handler om å skape positive følelser hos potensielle kjøpere. Rådgivning gjennom Vi-bo har i stor grad påvirket presentasjonen av objektene.

Vi-bo.no kan bistå med både tips til boligstyling og rådgivning ifht og presentere boligen som nøkkelferdig/innflytningsklar. Jeg og mine oppdragsgivere er svært fornøyd både med tanke på tips til styling og tips til hva som bør gjøres med “finishen” før fotografering og visning.

Jeg har utelukkende gode tilbakemeldinger fra mine oppdragsgivere på Vi-bo.no sine tjenester og kan gi mine varmeste anbefalinger til fremtidige kunder.

Boligselger Ketil Johnsen

Vi valgte å bruke Vibeke til boligstyling av en leilighet for salg i Ilsvika. Resultatet overgikk våre forventinger!. Anbefales på det sterkeste!

Eiendomsforvalter Gunn Utnes

Vi brukte Vi-Bo til å style tomme utleieleiligheter. Etter 1 visning var de utleid etter å stått tomme en stund.
Pålitelige, hyggelige og kunnskapsrike ansatte er også et stort pluss.
Gunn Utnes
Eiendomsforvalter
Frost Eiendom

Boligselger Kjell Fredrik Myklegard

Jeg brukte Silje og Vibeke i å style min bolig før salg. De ga uten tvil boligen min en utrolig bra look. Bildene som ble tatt var fantastiske og de som kom på visning kommenterte hvor fint det var. Jeg vil uten tvil anbefale de. I ett utrolig tregt marked så gikk boligen min for 100.000 over takst. Så igjen takk for en strålende innsats!

Boligselger John Martin Amdal

VI-BO gjorde en fantastisk jobb med styling av vårt hus. Huset ble stylet på en særdeles fin måte og rigget godt for både bilder og visning. Vi er svært godt fornøyd med den tjenesten vi fikk levert, og har ingen problem med å anbefale Vi-Bo til andre husselgere.

Boligselger Åge Skjelvik

Vi fikk hjelp av Beathe i VI-BO da vi plutselig måtte hive oss rundt og selge huset før sommerferien. På kort varsel, hjalp hun oss sent og tidlig med konkrete råd og veiledning. Det var godt å slippe å ta mange valg, og istedet heller følge oppskriften hennes.
Hun var rask til å svare på spørsmål dersom vi sendte bilder. Vi fikk låne mye av det vi måtte style huset med av venner og familie, så stylingen ble ikke dyr. Huset var blitt nydelig da fotografen kom. Nesten så vi ikke hadde lyst til å flytte.

Vi tror at jobben som Beathe i VI-BO gjorde, førte til at huset ble solgt for 550 000kr over prisantydning før visning. Vi anbefaler Beathe på det varmeste!!
Gunhild og Åge.

Boligselger Nils Dag Virum

Vi valgte å benytte Vibeke hos Vi-bo ved salg hus på byåsen i Trondheim. Vi fikk tips og råd for å friske-opp leiligheten før bildetakning og visning. Vi-bo gjorde en glimrende jobb og bidro til at huset så langt mer attraktiv ut. Resultatet ble at salgsprisen endte 400 000kr over prisantydning i et tregt boligmarked.

Vi fikk klare og direkte råd for hvordan huset kunne maksimaliseres for salg. I løpet av en times konsultasjon utarbeidet Vi-bo en meget konkret liste over grep som burde gjøres, fargevalg for maling og andre enkle oppussings-grep.

Takk for svært proff hjelp med et spesielt prosjekt!

Boligselger Ole Solvik

Vi-Bo gjorde en fantastisk jobb med min leilighet på Tyholt. De anbefalte maling av flere rom og de sto for fargevalg. Dette var de veldig flinke på. Møbleringen var også smakfull og gjorde at prospektet til megler så veldig bra ut. Vi-Bo hadde også kontakt med maler som gjorde jobben til avtalt tid og til en pris som var godt under estimat. Vi-Bo kan absolutt anbefales!!