Boligselger Dagfinn Haslebrekk

Rådgivning på 3 roms på Heimdal med deltakelse i foto:

“Tusen takk til Vibeke og Vi-bo for en fantastisk styling av vår leilighet. Vi bestemte oss for en komplett pakke og snakket med flere aktører før vi landet på Vi-bo.

Ett meget godt førsteinntrykk av både selskapet og Vibeke gjorde at valget var meget enkelt. En slik entusiastisk, dyktig og inspirerende person som Vibeke har vært og så bra som leiligheten ble, kan jeg bare anbefale styling og Vi-bo på det sterkeste.
I tillegg kan det jo nevnes at vi landet på 130 000 over prisantydning og satte en fin rekord i nabolaget..”

Heimdal 8. september 2015, Dagfinn Haslebekk

Boligselger Børre Gundersen

Rådgivningstime, styling før foto med eget interiør

Rådgivning på enebolig i Jakobsgrenda, solgt dagen etter visning for 550.000,- over prisantydning:

“Jeg benyttet Vi-bo sine tjenester i sept 2013 for salg av min enebolig. Boligen var 10 år og av god standard. Interiørløsningene var høyst “gjennomsnittlig” og jeg følte derfor at det var et potensial for å få boligen til å framstå adskillig mer attraktiv med de riktige grepene. Vi-bo kom på første befaring hvor vi gikk gjennom boligen rom-for-rom, samtidig som jeg førte egen liste over innspill og tips som ble gitt. Tipsene som ble gitt ble gjennomført nærmest til punkt og prikke. Vi-bo kom tilslutt på en siste gjennomgang dagen før fotografering.

Hele prosessen beløp seg på rundt kr 10.000 inkludert Vi-bo sitt honorar, maling og div innkjøp. Ut over dette kom en del timer med egeninnsats.

Boligen framsto mye bedre enn i utgangspunktet på både foto og visning. Det viktigste; budrunden kom raskt i gang og boligen ble solgt for prisrekord i mitt område mindre enn et døgn etter visning.

Jeg er overbevist om at bruken av Vi-bo sine tjenester hadde stor påvirkning på budviljen og den endelige salgssummen.”

Børre Gundersen

Boligselger Frank Bertheussen

Rådgivningstime

Vi-bo bidro til svært nyttige tips ifht å heve totalinntrykk av min bolig som skulle selges. Det var enkle og rimelige tiltak som skulle vise seg svært verdifulle. Min bolig ble solgt langt over prisantydning med en enkelt budgiver, da disse tipsene ble kommunisert til kjøper. Dermed fikk jeg via profesjonell rådgivning en pris som hadde vært utenkelig uten.
Opplevelsen fra A til Å er bare å anbefale til andre som ønsker profesjonalitet med god uttelling
.”

Trondheim 31.juli 2015, Frank Bertheussen.

Ole Kristian Gjertsen — 5-stjerners

“Jeg benyttet meg nylig av Vi-bos tjenester ved salg av min leilighet i Trondheim sentrum, ettersom jeg ønsket å få tips og råd for å friske-opp leiligheten før bildetakning og visning. Vi-bo gjorde en glimrende jobb og bidro til at leiligheten så langt mer attraktiv ut. Resultatet ble at salgsprisen endte 500 000kr over prisantydning.Estetikk og interiør er ikke min sterkeste side, og det var derfor veldig deilig å få klare og direkte råd for hvordan jeg kunne maksimere potensialet for min leilighet. I løpet av en times konsultasjon utarbeidet Vi-bo en meget konkret liste over grep som burde gjøres, tilpasset mine behov og endringsønsker. Alt fra hvilke type blomster jeg burde ha hvor, til enkle oppussings-grep. Vi-bo stilte også med håndtverker som hjalp meg med å utføre endringene vi hadde blitt enige om.
Ved å bruke Vi-bo fikk jeg en ærlig og direkte vurdering, og konkrete råd for hvordan jeg skulle best vise fram min leilighet i forbindelse med salget. Rådene bar tydelig preg av at Vi-bo har lang erfaring, god smak og et oppriktig ønske om at jeg skulle komme best mulig ut av salget. Jeg vil også berømme Vi-bo for deres profesjonalitet, de har vært veldig enkle å samarbeide med som kunde. Å benytte meg av Vi-bo var det best valget jeg gjorde i forbindelse med salget, og jeg har ingen problemer med å anbefale de til andre i samme situasjon.”

Ole Kristian Gjertsen

Boligselger Fam. Fischer

Rådgivningstime og delstyling
Gyldenloves gt delstyling kjellerstue
Delstyling på 5 roms på Møllenberg, solgt dagen etter visning til 600.000,- over prisantydning:

Vi benyttet Vi-Bo sine tjenester i forbindelse av salg av leiligheten våren 2014. Leiligheten er en eldre bolig som kan fremstå som sjarmerende eller gammel, alt etter hvordan den innredes.  Vi er to brødre uten stor interesse for boligstyling og følte med sikkerhet at en at en kompetent stylist kunne være hensiktsmessig å benytte.

Vi-bo kom først på rådgivningstime og ga konkrete råd til hva vi burde gjøre med selve leiligheten. Deretter kom hun med en del interiør elementer som løftet hele inntrykket og til sammen gjorde leiligheten stilren og innflytningsklar.

Tjenestene Vi-Bo tilbyr er effektive og man ser raskt hvordan leiligheten får et helt nytt preg etter at enkle grep ble gjort. Vi hadde i utgangspunktet en åpen innstilling til hvorvidt vi skulle følge stylistens anbefalinger, men vi merket fort at dette var profesjonelle råd som det var lurt å ta til seg. Vi gjennomførte rådene hun kom med ang maling og oppussing og det kostet oss veldig lite i fht hva vi fikk igjen.

Vi er veldig fornøyd med Vi-Bo sitt store engasjement og samarbeid som med enkle grep forvandler leiligheten til et mer attraktivt salgsobjekt. Leiligheten ble solgt for 600.000 over prisantydning på 2 ½ time, og vi tror ikke dette ville vært tilfelle uten bruken av Vi-Bo.”

Andreas og Eirik Sola Fischer, mob  97963595
Trondheim 7.mai 2014

Boligselger Espen Sletvold

Rådgivningstime

Klæbuveien blokkleilighet stue

Rådgivning på 3 roms blokk-leilighet i Klæbuveien, solgt få dager etter visning, 200.000,- over prisantydning og prisrekord i borettslaget:

En rådgivningstime med Vibeke ga absolutt valuta for pengene. Hun var direkte i sine anbefalinger samtidig som hun var en god diskusjonspartner. Selv om utgangspunktet ikke var det verste ga hun absolutt leiligheten vår et løft gjennom sine tips. Hun fikk oss til å gjøre ting som vi ellers ikke hadde brydd oss om. Sluttresultatet ble veldig bra, selv om de eneste investeringene vi gjorde var noen nye matter, duftlys og lignende småtteri. Vi er et par som begge to mener at vi har god smak og er interessert i interiør. Vibeke kom likevel med en rekke gode forslag som vi ikke hadde kommet på selv. Da leiligheten ble solgt satte den prisrekord i borettslaget, og det skal også Vibeke ha sin del av æren for.

PS! Det er en god grunn til å ikke bruke Vibeke. Leiligheten din kan bli så fin at du ikke lenger får lyst til å selge den.”

Mvh Espen Sletvold, mob 971 28188

Boligselger Christian Banken

Rådgivning, oppussing og boligstyling

“Takk til Vibeke i Vi-bo.no for glimrende service! Brukte Vibeke i forbindelse med salg av leilighet på bakklandet. Etter noen visninger uten resultat fikk jeg hjelp av Vibeke og co til å style leiligheten min. Etter hjelpen ble leiligheten “som ny” og boligen ble solgt. Varmt anbefales!”

Megler Jahn Dalheim
Et godt boligsalg handler i stor grad om å skape positive følelser hos potensielle kjøpere. Vi-bo.no hjelper deg med en gjennomført og behagelig fremstilling av din bolig slik at den appellerer til flest mulig relevante kjøpere.”

Jahn Dalheim, Nylander

Megler / Partner

92 80 62 58 / jahn.dalheim@nylander.no

Boligselger Noralf Bakken

stuesofa

Referanse fra Noralf Bakken, Halvpart på Tiller, solgt 4. april 2014, 2 dager etter visning:

I forbindelse med salg av boligen min i Svartholtet 52 på Tiller kontaktet jeg megler Jahn Dalheim hos Nylander og fikk i den forbindelse, på forespørsel fra meg, tips om å kontakte stylist Vibeke Skagemo hos Vi-bo. Huset var stort sett tømt og jeg hadde derfor behov for litt veiledning i forbindelse med blant annet møblering før salg.

Vibeke viste seg å være et perfekt valg. Hun gjennomførte innledningsvis en befaring hvor hun dannet seg et inntrykk av boligen. I neste omgang mottok jeg et detaljert tilbud hvor det fremgikk både hva jeg som huseier, og hun som stylist, skulle utføre før visning kunne gjennomføres. Etter å ha utført mine gjøremål overlot jeg huset og ansvaret til henne og resultatet ble helt overveldende.

Hun møblerte og fikset opp hele huset (to etasjer) til en meget delikat affære. I tillegg til å style tok hun også ansvar for å renovere gang (maling og utskifting av dører) samt å pynte, blant annet med friske blomster, før visning.

Mitt inntrykk av Vi-bo.no har vært svært positivt og jeg kan ikke få rost Vibekes innsats nok. Ikke var det kostbart heller.

Tusen takk for hjelpen! I forbindelse med boligstyling anbefales Vi-bo.no og Vibeke på det varmeste!!!!!”

Med vennlig hilsen
Noralf Bakken

Megler Lars Kristian Hagen

Undertegnede har flere ganger brukt Vi-bo.no sine tjenester knyttet til rådgivning og boligstyling ifb med salg gjennom mine oppdragsgivere. Kjøp og salg av eiendom handler om å skape positive følelser hos potensielle kjøpere. Rådgivning gjennom Vi-bo har i stor grad påvirket presentasjonen av objektene.

Vi-bo.no kan bistå med både tips til boligstyling og rådgivning ifht og presentere boligen som nøkkelferdig/innflytningsklar. Jeg og mine oppdragsgivere er svært fornøyd både med tanke på tips til styling og tips til hva som bør gjøres med “finishen” før fotografering og visning.

Jeg har utelukkende gode tilbakemeldinger fra mine oppdragsgivere på Vi-bo.no sine tjenester og kan gi mine varmeste anbefalinger til fremtidige kunder.”

Lars Kristian Hagen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mob 452 75 958

Avdeling: Søndre Gate

Boligselger Kari Aassved

Delstyling, klargjøring før styling og koordinering

“★★★★★ Jeg må få rekke en takk til Innehaver av Vi-bo.no Vibeke Skagemo for all den hjelpen jeg fikk i anledning salg av bolig i Trondheim. Jeg hadde ikke mulighet selv til å være der siden jeg bor i Asker.

Vi-bo ordnet med Utleiemegler og min representant angående avtaler og oppmøte i forbindelse med salget og Notar. Hun var der og sjekket vasking, sendte meg bilder slik at jeg fikk klaget til leietaker. Hun ryddet, fikset og holdt meg oppdatert hele tiden. Ordnet til og med planter slik at det så veldig presentabelt også utvendig.

Stylingen ble perfekt og min bolig ble solgt dagen etter visning for kr 300 000 ,- over prisantydning . Jeg er utrolig takknemlig for all den innsatsen som ble gjort fra Vi-bo.no. Kan varmt anbefale dette til andre som trenger hjelp i forbindelse med salg.”

Kari Aassved, Asker 19. juni 2014

Boligselger Simen Hindar

Rådgivningstime

Takk for knallbra hjelp! Både til visning og på bilder ble leiligheten mye penere enn de ellers ville blitt.

Leiligheten ble solgt for 160.000 over takst dagen etter første visning.

Boligselger Therese Helseth

Rådgivningstime og delstyling

“Jeg vil takke for rådgivning, utlån av interiøreffekter og praktiske råd før foto og visning. Bringing og henting av utstyr som jeg likevel hadde planer om å kjøpe inn før jeg kom i kontakt med Vi-bo Boligstyling. Innehaver Vibeke har en fantastisk evne til å se helhet og komme med forslag samtidig som hun bruker den stilen som er i boligen fra før.
Maken til effektiv, energisk og samtidig jordnær person med en fantastisk gjennomføringsevne skal en lete lenge etter. Vi-bo boligstyling skiller seg ut fra andre boligstylister ved å ha bredere kunnskap om markedet i tillegg til et mer helhetlig spekter av tjenester.
Jeg anbefaler alle uansett salgsobjekt/målgruppe å benytte seg av Vi-bo Boligstylings kunnskap og tjenester”

Boligselger Christian Kjelstad

Rådgivning, full boligstyling inne og ute og vasketjenester

“Jeg hadde en tom nyoppusset enebolig på Nardo som sårt trengte “hjelp” før den skulle legges ut for salg i desember 2014. Jeg kontaktet Vi-Bo, og da kom Vibeke og Wibecke.
Huset gikk fra å være kaldt og upersonlig til å fremstå som en varm delikat oase i vintermørke. Noe som måtte ha virket på de som kom på visning. Vi gikk tom for salgsprospekt og folk kom “aldri” ut igjen! Har ikke opplevd maken. Jeg fikk en masse tips og hint om hvordan utsiden også måtte styles på visningsdagen, og det var fakler rundt eiendommen som virkelig satte huset på kartet.
Vi-Bo kom med en kompetanse og ett engasjement jeg ikke har opplevd maken til, jeg følte meg virkelig ivaretatt og sett! Huset ble solgt til 900 000,- over takst i løpet av en halv times budrunde dagen etter første visning. Jippi !!!
Uten Vi-Bo så hadde nok huset gått til rundt takst vil jeg tro. Så mitt råd venner er følgende: Skal du selge hus eller leilighet, så kan du ikke gjøre det uten Vi-Bo.
Takk igjen Vibeke og dere andre i Vi-Bo.no for en fantastisk opplevelse og for ett flott nytt bekjentskap !

Lykke til med neste prosjekt.”

Boligselger Rita Øie

“Takker for proff styling av huset vi solgte på Nardo Ble kjent med Vi-bo da vi var på visning av leilighet på Grillstad Marina Der var det stylet av Vi-bo og vips så flytta vi inn her på Grillstad Marina Var aldri i tvil om at hjelp med styling ved salg av vårt eget hus var kjempeviktig og er topp fornøyd med jobben Vi-bo gjorde.”

Rådgivningstime Tommy Sivertsen

“Flotte råd og tips fra Vi-bo til bolig styling, anbefales på det varmeste”

Boligselger Martin Berg

Boligstyling, vasketjenester og tømming av bolig

“Vibeke & co gjorde en fantastisk jobb med styling av min bolig.
sandgata12-16
Den ble solgt på et bunk etter første visning.
Kan varmt anbefales videre.”