Kontakt

KONTAKTSKJEMA


Hva kan vi hjelpe deg med? Skriv til oss og vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

 
 
 
 

Ansatte

VI-BO ble starta i 2013 av Vibeke Skagemo. Vi holder til på Mortenstu gård på Byneset, der Vibeke og familien også bor. Her har vi stort lager og kontor. Vi leier også ut minilager her. Siden 2013 har VI-BO ekspandert og vi fortsetter bare å vokse. Her er VI-BO-gjengen!

Vibeke Skagemo

Daglig leder


mail: post@vi-bo.no

mob: 918 42 606

 

Vibeke startet VI-BO i 2013 og er daglig leder og eier. Hun er aktiv i de fleste delprosesser, og jobber særskilt med rådgivning mot nybygg, rehabilitering og lønnsom oppussing før salg. VI-BO holder til på gården på Byneset der Vibeke bor sammen med sin familie.

 

Vibeke har vært med å bygge opp flere firma og avdelinger i ulike marked og har erfaring med ledelse siden 1997. Siden oppstarten av VI-BO i 2013 har hun veiledet både privatkunder og firma i prosessen med boligsalg, i alt fra materialvalg til markedsføringsstrategi. Vibeke har selv kjøpt, renovert, solgt og leid ut bolig, samt tegnet eget hjem og hytte og arbeidet mye i boligene selv. Hun er en strateg og praktiker med bred erfaring, og liker spesielt prosjektledelsen og salgsprosessen.

Beathe Karlsen

Boligstylist/Interiørdesigner


mail: beathe@vi-bo.no

mob: 918 06 291

 

Beathe tar oppdrag både som interiørkonsulent, stylist og interiørdesigner. Som interiørdesigner kan hun levere tegneoppdrag, møbleringsforslag, innkjøpsliste etc. Hun har god innsikt i hva som gjelder i trendbildet, og ser fort nye og fine løsninger som fungerer godt i praksis.

 

Beathe er utdannet interiørdesigner fra Norges Kreative Høgskole. En av hennes største styrker er farge- og materialkombinasjoner, og et skarpt blikk for helhet og detaljer. Hun har stor interesse for trender og mote, som hun bruker aktivt i sin jobb som boligstylist.

Beathe henter inspirasjon fra arkitektur, reising, ulike kulturer og medier.

Gunn Berit Johansen

Sosiale medier-ansvarlig


mail: some@vi-bo.no

mob: 912 81 464

 

Gunn Berits jobb er å inspirere og engasjere med innhold på VI-BOs sosiale medier, i hovedsak bedriftens Instagram og Facebook profil. Hun har særskilt ansvar for innkjøp, oppdatering av varelager og trender i interiørmarkedet.

 

Gunn Berit har utdannelse innen salg/markedsføring og form/farge, og har blant annet jobbet med visuell markedsføring og butikkledelse. Hun er brennende engasjert i interiørdesign og trender, og har hovedansvar for at VI-BO raskt oppdateres på det siste i markedet. Privat har Gunn Berit en stor interiørkonto på Instagram, og hennes rolle som Influencer gjør at hun har unik kompetanse på sosiale medier. Sammen med de andre teammedlemmene gir Gunn Berit våre følgere et spennende innblikk i arbeidshverdagen til Team VI-BO.

Siri Hovland Kaldal 

Interiørkonsulent/Webansvarlig


mail: siri@vi-bo.no

mob: 932 30 726

 

Siri utfører både interiørkonsultasjoner og boligstyling. Hun er kreativ og har god innsikt i byggeprosesser gjennom erfaring med flere oppussingsprosjekter. Hun er også webansvarlig og står for produsering av innhold som tekst, foto og video.

 

Siri er utdannet journalist fra Høgskolen i Bodø, og fotograf fra Norsk Fotofagskole. Hun har god nytte av sin tidligere erfaring fra boligfotografering i jobben som stylist og konsulent i VI-BO. Siri er en kreativ kunstnersjel med stor interesse for interiør. Inspirasjon henter hun fra kunst, musikk og naturen, og hun er opptatt av gode komposisjoner og de små detaljene.

Kristin Iversen

Interiørdesigner


mail: kristin@vi-bo.no

mob: 412 40 328


Kristin har ansvar for E-design i VI-BO, vår tjeneste der vi tilbyr interiørdesign over nett. Hun lager plantegninger og 3D-illustrasjoner og hjelper til med oppussing og nybygg. Kristin kan komme med forslag til farger, materialer og møbler/interiør, samt innkjøpslister.


Kristin  er utdannet interiørdesigner og har lang erfaring fra yrket. Kristin er opptatt av at kunden skal finne sin stil i hjemmet. Hun legger alltid vekt på kvalitet, materialer og en rød tråd i interiørdesign av din bolig. 

Kristian Margido Berg

Ansvarlig flyttepersonell


mail: post@vi-bo.no

mob: 473 31 510

 

Det er disse to som har ansvar for at møbler og interiør flyttes og bæres inn i din bolig forsvarlig og uten skader. Han holder løpende kontakt med stylisten og samarbeider så vi får alt på plass på best mulig måte.

 

I VI-BO har vi ansatt fast flyttepersonell, i motsetning til å leie tjenester fra et flyttefirma. Det er viktig for kvalitetssikringen at vi har egne ansatte i alle ledd, som har VI-BO sine retningslinjer og standard med seg i sitt arbeid. Våre trivelige flyttefolk gjør en utmerket jobb med å ta godt vare på både møbler og bolig i prosessen.

VI-BO

Mortenstu gård

Spongdalsvegen 534
7070 Bosberg


Mob: 918 42 606

Copyright 2019 VI-BO

Foto av Interiørfoto

VI-BO.NO AS

Orgnr: 918533206 MVA