Hjem

INTERIØRDESIGN


VI-BO har interiørdesignere som hjelper deg med valg i forhold til farger, materialer, interiør og møblering. Vi er opptatt av å lage bærekraftige hjem som skal vare i generasjoner, samtidig som vi er oppdatert på de nyeste trendene og skaper moderne hjem.


Det er mange valg å ta i en oppussingsprosess, enten har du flyttet til en bolig som med oppgraderingsbehov eller du ønsker å fornye stilen i hjemet der du bor. Hvilke farger skal du male veggene med? Bør panelet byttes ut med slette gipsvegger? Hva slags fliser passer i gangen? Hvor finner du bilder i den stilen du ønsker? Hvilken spisestue skal du velge som passer til sofaen du allerede har? Hva slags benkeplate vil harmonere med kjøkkenfrontene du vil bytte til?


Ved å bruke en proffesjonell interiørdesigner fra VI-BO blir både estetiske og funksjonelle behov ivaretatt.Det skal være godt å komme hjem

PRIS


Interiøroppdrag, timepris

(fargesetting, tegning, innkjøpshjelp)


Fra 960,-

E-DESIGN


Vi hjelper også våre kunder over nett med forslag til plantegning, 3d-tegninger og innkjøpsliste. E-design er VI-BOs nye konsept og passer for deg som ikke har tid eller mulighet til å ta imot en interiørdesigner på hjemmebesøk. Har du for eksempel ei hytte eller en bolig i utlandet ka du sende oss skisser og mobilbilder, så hjelper vi deg over nett. Interiørdesigneren tilpasser seg kundens behov, ønsker og budsjett. Alle interiøroppdrag er unike. Her kan du selv velge en pakkepris som passer deg.


Vi tilbyr plantegninger i målestokk, som er en arbeidstegning av rommet sett ovenfra med alle mål. Møbler, planter, lamper og dekorelementer blir plasser i forhold til hverandre og målene på rommet. For en mer visuell fremstilling av rommet legger vi alltid ved 3D-tegninger som er en ilustrasjon som ligner boligfoto. Et interiøforslg er en moodboard, eller en kollage, der vi setter inn forlagene vi har kommet med. Det gjelder farger, tekstiler, møbler. Det vil stå hvor møblene er fra. Men ønsker kunden å vite akkurat hva de forskjellige møblene koster og hvor de er å få kjøpt, anbefaler vi at de også velger en innkjøpsliste som vi tilbyr.

PRIS per rom


Plantegning og 3D-illustrasjoner


kr 3.500,-


PRIS per rom


Interiørforslag


kr 4.500,-


PRIS per rom


Innkjøpsliste


kr 1.500

PRIS per rom


Full pakke (tegninger, interiørforslag og innkjøpsliste)


kr 8.500,-

UNIKE HJEM OVER NETT


Det nyeste tilbudet fra VI-BO heter e-design og interiørdesigner Kristin Iversen forteller engasjert om hvordan det fungerer. – Du trenger bare sende oss bilder og mål av rommet, og vi hjelper deg over nett. Mer tilgjengelig blir det ikke. Alle interiørdesignoppdrag er unike og tilpasset kundens behov, ønsker og budsjett, forklarer hun....

VI-BO

Mortenstu gård

Spongdalsvegen 534
7070 Bosberg


Mob: 918 42 606

Copyright 2019 VI-BO

Foto av Interiørfoto

VI-BO.NO AS

Orgnr: 918533206 MVA