Hvorfor boligstyling, og hva er det?

Målet med boligstyling er at potensielle boligkjøpere skal se sin boligdrøm i din bolig. Vi fokuserer på å utnytte potensialet til det fulle, ved å legge til rette i rom og omgivelser som skaper de riktige følelsene som ”-hjemmekoselig, innbydende, harmonisk og gjerne litt hotell-følelse”. Som boligselger ønsker du å tiltrekke deg de riktige menneskene til visningen, og at boligen blir solgt til høyeste mulige pris. Du får konkrete råd og tips, som uten stor kostnad gjør din bolig attraktiv for din målgruppe. Arbeidet kan du utføre selv, eller få hjelp av en boligstylist fra Vi-bo. Vi gir råd om ferdigstillingsoppgaver, møblering, interiør og dekor, fargevalg og designuttrykk.

stue_olafrostsveg1_leil211-29

Du får aldri en andre sjanse til å gjøre et førsteinntrykk!

Fotografering

Bildene i prospektet utgjør det viktige førsteinntrykket, de er boligens ansikt utad. De er en avgjørende faktorer for om boligkjøperne kommer på visning eller ikke. “Vi styler for bildene i prospektet”- sier flere boligstylister og meglere. Av den grunn bør et samarbeid om styling starte så tidlig som mulig – i god tid før fotografering.

olafrostsveg2a_603-32

Jeg liker å føle meg hjemme, når jeg er borte…

Visning

Boligen skal innfri ønsker og drømmer hos kjøperne, og opplevelsen på visning bør stemme overens med bildene fra annonsering. Vi fokuserer på å skape en stemning og atmosfære som din målgruppe søker. Å skille seg ut i fht konkurrentene og ha en ”innflyttingsklar” bolig vil være et stort fortrinn.

Vi betaler ekstra for å oppnå våre drømmer. Styling handler om å skape illusjoner og en følelsen av å være hjemme. Hvis du kan skape en atmosfære og vise løsninger som favner flere boligkjøpere, øker du sjansen for å få solgt boligen din raskt og til markedets høyest mulig pris. stue_hdr9-2

 

Din bolig skal vise hvordan kjøperen kan få det – ikke hvordan du har det!

Hvor stor innsats er du villig til å gjøre for å få solgt boligen din raskt og til markedets høyest mulig pris?

Du kan gjøre mye av jobben selv, eller du kan velge å sette bort hele eller deler av jobben til Vi-bo.