Hvorfor boligstyling, og hva er det?

Begrepet boligstyling brukes først og fremst i sammenheng med klargjøring av bolig til salg. Som boligselger ønsker du å tiltrekke deg de riktige menneskene til visningen, og at boligen blir solgt til høyeste mulige pris.Boligstyling er et moderne verktøy, der målet er at potensielle boligkjøper skal se sin drøm i din bolig.

Det er viktig å kunne se boligen gjennom en potensiell kjøpers øyne, og ikke la seg fange av egen personlige bruk og tilknytning til hjemmet. En interiørkonsulent forholder seg kun til det potensialet boligen har, og vil legge til rette for rom og omgivelser som skaper de riktige følelsene.

Vi tilbyr kvalifisert veiledning for å gjøre din bolig attraktiv på boligmarkedet, og kan rådgi om ferdigstillingsoppgaver, fargevalg, møblering, designuttrykk, interiør og dekor. Fra våre interiørkonsulenter kan du få konkrete råd og tips, som uten stor kostnad gjør din bolig attraktiv for din målgruppe. Arbeidet kan du så utføre selv, eller få hjelp av oss i Vi-bo.

Boligstyling er ikke en kostnad ved salg – det er en investering!

Du får aldri en andre sjanse til å gjøre et førsteinntrykk!

I media er det mye fokus på boligstyling og hvordan boligselgere kan få en høyere pris og raskere salg ved bruk av boligstyling. Les gjerne artikler fra nrk.no “tjener fett på boligstyling” og “flere kjøper hjelp til boligstyling”.

Se gjerne videoreportasjen om Vi-bo som adressa.no har laget.

Flere stylingvideoer ser du her.

Hva kan jeg tjene på og bruke en boligstylist? Les gjerne artikkelen om de som “pusset opp for 100.000 og solgte for  700.000 over takst“! Det er ikke nødvendig å ta så store grep – men prinsippet er det samme. Boligstyling gir er større gevinst.

Hvor stor innsats er du villig til å gjøre for å få solgt boligen din raskt og til markedets høyest mulig pris?

Du kan gjøre mye av jobben selv, eller du kan velge å sette bort hele eller deler av jobben til Vi-bo.

Fotografering

Bildene i prospektet utgjør det viktige førsteinntrykket, de er boligens ansikt utad. Det er en avgjørende faktor for om boligkjøperne kommer på visning eller ikke. “Vi styler for bildene i prospektet”- sier flere boligstylister og meglere. Av den grunn bør et samarbeid om styling starte så tidlig som mulig – i god tid før fotografering. Vi har lang erfaring og tett samarbeid med mange meglere og fotografer, og jobber side om side for å skape det riktige prospektet som treffer målgruppen for din bolig.

Jeg liker å føle meg hjemme, når jeg er borte…

Visning

Boligen skal innfri ønsker og drømmer hos kjøperne, og opplevelsen på visning bør stemme overens med bildene fra annonsering. Vi fokuserer på å skape en stemning og atmosfære som din målgruppe søker. Å skille seg ut i forhold til konkurrentene og ha en ”innflyttingsklar” bolig vil være et stort fortrinn.

Vi betaler ekstra for å oppnå våre drømmer. Styling handler om å skape illusjoner og en følelsen av å være hjemme. Hvis du kan skape en atmosfære og vise løsninger som favner flere boligkjøpere, øker du sjansen for å få solgt boligen din raskt og til markedets høyest mulig pris.

 

 

 

Din bolig skal vise hvordan kjøperen kan få det – ikke hvordan du har det!