Boligstyling

Boligstyling


INTERIØRKONSULTASJON


Du har møbler og interiør, men trenger tips til hvordan du kan style boligen selv. Det handler om å legge til rette for best mulig foto til prospektet. Vi hjelper deg på beste og billigste mulige måte, men er du interessert i å kjøpe inn litt småting som puter og planter gir vi tips til dette også. Stylingen gjør du selv!


Hvordan foregår interiørkonsultasjonstimen?


En av våre dyktige konsulenter kommer hjem til deg, hvor vi går gjennom boligen din sammen, rom for rom. Konsulenten noterer ned alle gode råd i en skriftlig rapport, som du får når timen er ferdig.


Vi har fokus på din boligs konkurransefortrinn og potensiale, og hvilke konkrete grep man kan ta for å fremheve boligen best mulig. Det kan være hva vi anbefaler ryddet bort, flyttet på og stå fremme til fotografering og visning.


En time med oss er en investering i boligen og salget. Vårt mål er å hjelpe deg på beste og billigste måte. Mye kan man gjøre selv, og annet ønsker man kanskje hjelp til. Uansett, det er ditt valg!


Etter en interiørkonsultasjonstime er jobben med ferdigstilling i utgangspunktet opp til deg. Ønsker du mer hjelp til å klargjøre boligen før foto og visning kan VI-BO bistå på flere måter. Vi kan hjelpe deg med innredning av dine egne ting, og/eller tilføre utvalgte møbler, interiør, tekstiler, tepper, puter, planter, belysning, bilder, dekor etc  fra vårt store lager. Se våre forskjellige stylingpakker litt lenger ned på siden.

PRISER 

Interiørkonsultasjon/veiledningstime


Leilighet, inntil 1 time

1.700,-


Enebolig/rekkehus, inntil 1,5 time

2.000,-

STYLING


Boligstyling er et verktøy som fremhever din bolig i et stort boligmarked for å tiltrekke potensielle kjøperes oppmerksomhet. Med flere interessenter kan du få både et raskere salg og en høyere pris.


I et boligmarked med høy konkurranse er det viktig å skille seg ut for å bli lagt merke til og trekke mange potensielle kjøpere til visning. Av de som har solgt bolig de siste årene har 23% utført boligstyling før visning (Undersøkelse utført av YouGov 2018)


Hvordan foregår stylingen?


Først kommer vi på en befaring, gir et pristilbud og skriver kontakt med kunden. VI-BO har dyktige stylister som plukker en gjennomført møbelpakke med møbler, bilder, lamper, tepper, dekoelementer, planter etc. fra vårt lager, spesielt tilpasset ditt hjem. Nøkkel hentes ofte hos megler.


Vi har flyttefolk som kjører og bærer alt inn og vi styler boligen klar for foto. Vi kan også møte opp under fotograferingen om ønskelig. Normal leietid er 4 uker, men dette kan forlenges ved ønske. Når leietiden er utgått eller boligen solgt tømmer vi boligen for alt som tilhører VI-BO, og boligen er klar for overtakelse.

PRISER STYLING


Ministyling

Kanskje har du det meste som trengs, men ønsker hjelp til siste finish før fotografering? Interiørkonsulenten møter for å bistå med å lage gode komposisjoner og stemningsmiljø til foto, ved bruk av eiers eget møblement og interiør. Krever veiledningstime forut.

                                                                                                         

Første time 1.960,-

Deretter 960,-


Delstyling

Utvid muligheten ved å supplere stylingen med interiør og dekor fra vårt leielager. Prisen på delstyling avhenger av mengde, størrelse på møbler, flyttebil og bærehjelp. Krever veiledningstime forut.


fra 10.000,-

                                                                                              

Helstyling

Komplett styling av tom bolig. Prisestimat: 15.000,- (hybel u/soverom) –35.000 (bolig +130m2inkludert uteplass). Ta kontakt for tilbud.

                                                                                                         

fra 15.000,-Ønsker du et pristilbud? Ta kontakt, så kommer vi på en befaring og kan gi deg en pris!

FØR OG ETTER


Se film fra en av våre mange stylinger. Her har vi forvandlet en tom bolig til et stylet hjem.

VI-BO

Mortenstu gård

Spongdalsvegen 534
7070 Bosberg


Mob: 918 42 606

Copyright 2019 VI-BO

Foto av Interiørfoto

VI-BO.NO AS

Orgnr: 918533206 MVA